Forum Rasmi #Selangor Webchat
Peringatan
Forum ini diklasifikasikan sebagai 18 sx+sg+pl :

( Seram + Ganas + Politik + Lucah) .

Dengan ini anda bersetuju dengan setiap peraturan yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan forum ini . Pihak pengurusan forum tidak akan dipersalahkan sekiranya berlaku sebarang kejadian yang tidak diingini.
Top posters
Moderator2 (903)
 
Greenday (397)
 
kalai (278)
 
arul (235)
 
AbG (224)
 
Eleena (206)
 
luna (173)
 
FairChild (150)
 
zairul (126)
 
sahak (98)
 

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 59 on Fri Jan 14, 2011 11:33 am
Statistics
We have 426 registered users
The newest registered user is norazura

Our users have posted a total of 4591 messages in 414 subjects

Software Sedut $$$ Google Adsense - Software RefererX

Go down

Software Sedut $$$ Google Adsense - Software RefererX

Post  habiburrahman on Mon Mar 29, 2010 4:17 pm

Assalamualaikum dan hai, saya Habiburrahman. Seorang penggiat Google Adsense. Hari ini saya ingin berkongsikan kepada anda, bagaimana website saya menjana wang dari Goolge Adsense.


SOFTWARE MESIN JANA TRAFFIK / MESIN PROMOSI BLOG
REFERERXhttps://www.youtube.com/watch?v=XcoRBqdDrTQ

Salam sejahtera,

Seperti yang dinyatakan di atas, yea RefererX adalah satu-satunya software yang mampu mempromosikan website anda dengan cara meletakkan URL ke dalam traffik log TERKINI sesebuah website. Software terunggul yang mampu mempromosi URL anda ke satu pasaran yang baru yang belum pernah di masuki oleh sesiapa sebelum ini. Pasaran yang sememangnya menjadi impian setiap Internet Marketer untuk menguasainya.

RefererX telah dilancarkan lebih dari 1 tahun yang lepas dan sehingga kini pelbagai kejayaan demi kejayaan telah berjaya dikecapi dan diceritakan oleh pengguna-pengguna RefererX di Internet. Cari sahaja di google pasti anda akan menemui cerita-cerita mereka. Walau bagaimana pun, masih banyak ruang yang masih boleh kami terokai... Smile Dari masa ke semasa, akan ada log-log baru yang akan ditambah, memberikan banyak lagi ruang baru untuk anda mempromosikan website anda.

Traffik yang datang dari penggunaan RefererX adalah unik. Tidak sama dengan sebarang traffik lain seperti dari search engine, iklan, PPC, email, PTC mahupun traffic exchange. Ianya sangat unik sehinggakan dengan mengunakan teknik yang betul, ia boleh dimanipulasi untuk mendapat kadar konversi yang tinggi, dengan mudah. Wink

Biar saya tunjukkan macam mana rupanya:


Di sini semua promosi bermula. Load URL yang ingin anda promosikan, serta website yang ingin anda lawati.


Di sini, kesemua URL yang ingin anda promosikan disimpan. Jika perlu anda juga boleh harvest sendiri URL dari site anda.


Bina database website-webiste yang ingin anda lawati berpandukan kepada keyword yang anda suka dan jenis log yang di guna pakai oleh sesuatu website yang akan dilawati semasa proses promosi nanti.


Penyelengaraan Proxy


Beberapa lagi setting yang lain


Berkomunikasi dengan pengguna-pengguna RefererX yang lain


Manual online yang sentiasa di update dari masa ke semasa.Juga turut disertakan ialah, cara bagaimana menggunakan RefererX untuk membuat duit dengan mudah serta banyak lagi tips & tricks yang lain.


Bagaimana software ini berbeza dengan software-software promosi yang lain? Terus terang kami katakan bahawa, kami adalah satu-satunya software, yang mampu untuk meletakkan/mempromosi URL anda ke dalam log trafik website lain yang berasaskan kepada bukan sahaja server access log malah juga kepada sebahagian besar log-log baru yang berasaskan JavaScript. Suka kami tekankan disini bahawa log-log yang berasaskan JavaScript adalah log yang boleh menarik banyak trafik (yang aktif dan responsive) ke site anda. Pengunjung-pengunjung ini juga mudah untuk di convert. Kami tidak berhenti disitu sahaja. Malah kami sentiasa akan memasukkan banyak lagi log-log lain dari masa-kesemasa. Smile Setakat ini (v5.0) kami telah berjaya untuk menerokai traffic log meliputi pasaran sehingga sebesar 244 juta website yang boleh anda gunakan untuk promosi anda.

Apa yang akan anda dapat sebagi seorang pengguna RefererX? Anda bukan sahaja akan dapat menggunakan software yang menarik ini, malah anda juga akan dapat semua upgrade & bantuan sepanjang hayat secara PERCUMA. Bukan itu sahaja, malah anda juga diberi peluang untuk subscribe ke banyak lagi software-software lain yang saya bina, secara PERCUMA. Menarik bukan Wink.

OK berapakah harganya? Harga pasaran kini ialah US$67 / RM 227. Di sokong dengan 15 hari money back guarentee, dimana dalam masa tersebut jika RefererX terbukti (dgn menggunakan Google Analytic) gagal menarik sebarang traffik, maka wang anda akan dikembalikan.

So jika anda berminat, sila PM saya dengan menyatakan mode pembayaran yang anda kehendaki. Saya kan hantarkan maklumat seterusnya selepas itu Smile Atau, emailkan kepada saya, music2best@gmail.com

Terima kasih

Ikhlas,
Habiburrahman


************************************************************************************************************

Assalamualaikum semua. Hari ini saya updatekan SS terkini. Selepas sebulan merempit bersama RX.


Apa yang penting jaminan dari saya apabila merempit dengan RX ini ialah, AKAUN ANDA DIJAMIN SELAMAT.

p/s: Jika mengikut TOS software Smile. Ayuh, hubungi saya segera sebelum harga RX ini akan melambung naik lagi Smile

habiburrahman
Ahli Kurang Upaya
Ahli Kurang Upaya

Posts : 1
Join date : 2010-03-29

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum